
Sastojci za tijesto:
1 1/2 case brasna
100 g putra
1/4 case javorovog sirupa
(ako treba dodati vode po potrebi)
Sastojci za filu:
3/4 case kokosa (cca 90 g)
2 case malina
1/3 case javorovog sirupa
puna zlicica cimeta
ravna zlicica djumbira u prahu
Priprema:
1. Upute za tijesto pogledati na piti.
2. Pomijesati sastojke za filu (maline izvaditi ranije iz zamrzivaca da se otope) i ostaviti da odstoji 15-ak minuta da se svi sastojci dobro sjedine.
3. Pecnicu zagrijati na 350 F.
4. Tijesto razvuci u tart kalupe (bocnuti tijesto na par mjesta da se ne digne) dodati filu i peci 15-20 minuta.


Savjet:
Ako stavljate tijesto i preko file onda ga mozete premazati umucenim zumanjkom (ili vodom ukoliko postite) i posuti po vrhu kokos.
--
ae!
Jako mi se sviđa.
ReplyDeleteOvo me privlaci da radim, super!
ReplyDelete