Svaki ručak je sve bolji i bolji. Evo šta su nam tinejdzeri spremili prošli tjedan:
Kukuruz pecen na grillu
Zamotali su svaku polovicu krumpira u foliju i pekli jedno 20-ak minuta.
Krumpir salata sa mladim lukom
Krumpir su skuhali, mladi lukac isjeckali, dodali sol, papar, mirodjiju i umjesto majoneze su stavili jogurt.
Salsa od paradajza
xy komada paradajza (ne znam tocan broj) su isjeckali, dodali crveni luk, sol i papar i pomijesali.
Gvakamole
Postupak spremanja gvakamole namaza mozete naci ovdje mada oni nisu koristili ljutu papricicu.
Kuhano voce sa muslijem
Breskve, borovnice i maline su skuhali i po tome posuli musli pahuljice.
Tamni čips je bio kupljeni prilog za gvakamole.
--
Bilo bi dobro sad takav jedan tanjir. Odlicno izgleda :)
ReplyDeleteSUPERc!!!
ReplyDelete