Sastojci:
2 solje razenog brasna
1 1/2 solja mljevenog rogaca
1 1/2 solja mljevenih pecenih ljesnjaka
1/2 solje maslinovog ulja
1 zlicica praska za pecivo
1/2 solje agave sirupa
1 solja sojinog mljeka
Priprema:
1. U posudi pomijesati sve suhe sastojke, pa dodati mokre. Sve dobro sjediniti kutlacom (smjesa ce biti gusta). Smjesu stavljati u kalupe za mafine.
2. Zagrijati pecnicu na 400 F i peci mafine jedno 20-ak minuta.
~~~~~~~~~~~~ English version ~~~~~~~~~~~~
Carob muffins
Ingredients:
2 cups rye flour
1 1/2 cup ground carob
1 1/2 cup ground hazelnuts
1/2 cup olive oil
1 tsp baking powder
1/2 cup agave syrup
1 cup soy milk
Preparation:
1. In a bowl mix dry ingredients and than add wet. Combine everything and put in muffin molds (don't worry if the mixture looks a little dry).
2. Preheat oven to 400 F and bake for about 20 minutes.
--
Samo što su tvoje slike mnogo lepše!
ReplyDeletenema veze za slike.. bitan je okus.. a ovaj je fantazija! =)
DeleteOvo je baš za mene, obožavam rogač :)
ReplyDeletePredivni su! I recept mi se jako svidja, odlični sastojci.
recept je vrlo jednostavan, a okus je bozanstven!
DeleteToliko volim rogač da kod mene ništa od rogača ne prolazi nezapaženo, a posebno ne mogu proći nezapaženo ovi odlični muffini, odmah ih bilježim ! Slike i prezentacija su ti posebno lijepe !
ReplyDeletehvala B. isprobaj ih pa mi javi kako ti se svidjaju.. mene su naprosto odusevili!
Delete