Evo jos jedan recept koji nisam ranije stigla objaviti dok su sparoge jos bile aktualne.
Sastojci:
Pakovanje intergralne paste
Domaci sos od aspragusa
7-10 mini paradajza
Priprema:
1. Skuhati pastu "al dante" prema uputstvima na pakovanju.
2. Pastu procijediti, prebaciti u ciniju i u nju sipati sos od aspargusa.
3. Mini paradajze oprati, isjeci na pola i pomijesati sa pastom.
~~~~~~~~~~ English version ~~~~~~~~~~~
Pasta with asparagus sauce
Ingredients:
A package of whole wheat pasta
Homemade asparagus spread
7-10 cherry tomatoes
Preparation:
1. Cook pasta according to instructions on the package.
2. Drain it, transfer to a bowl and mix in the sauce.
3. Wash the tomatoes, cut in half and mix in with pasta.
--
ae!
Mmm...jako fino ;)
ReplyDeleteOdlična mi je ova kombinacija, odlično jelo !
ReplyDeleteSuper Jovančika:) Kod nas su šargle suvo zlato al čim malo konkretnije zagazimo u konzumerizam, biće dostupne i nama smrtnicima:)
ReplyDeleteja sam baš danske jela špargle koje sam kupila u Hrvatskoj i nećkala sam se dal da napravim ovaj tvoj sos, ili salatu. Pa sam napravila salatu, jelo mi se nešto salatasto:)
Sledeći put sos;)