13 June 2013

Pasta sa sosom od šparoga | Pasta with asparagus sauce

(scroll down for English)


Evo jos jedan recept koji nisam ranije stigla objaviti dok su sparoge jos bile aktualne.

Sastojci:
Pakovanje intergralne paste
7-10 mini paradajza

Priprema:
1. Skuhati pastu "al dante" prema uputstvima na pakovanju.
2. Pastu procijediti, prebaciti u ciniju i u nju sipati sos od aspargusa.
3. Mini paradajze oprati, isjeci na pola i pomijesati sa pastom.



~~~~~~~~~~ English version ~~~~~~~~~~~
Pasta with asparagus sauce

 




Ingredients:
A package of whole wheat pasta
Homemade asparagus spread
7-10 cherry tomatoes



Preparation:
1. Cook pasta according to instructions on the package.
2. Drain it, transfer to a bowl and mix in the sauce.
3. Wash the tomatoes, cut in half and mix in with pasta.








--
ae! 

3 comments:

  1. Odlična mi je ova kombinacija, odlično jelo !

    ReplyDelete
  2. Super Jovančika:) Kod nas su šargle suvo zlato al čim malo konkretnije zagazimo u konzumerizam, biće dostupne i nama smrtnicima:)
    ja sam baš danske jela špargle koje sam kupila u Hrvatskoj i nećkala sam se dal da napravim ovaj tvoj sos, ili salatu. Pa sam napravila salatu, jelo mi se nešto salatasto:)
    Sledeći put sos;)

    ReplyDelete