30 August 2012

Ovasni kolačići sa smokvama


Imam brdo slika i prica koje nikako da postavim na blog. Od kad nam se ljetni program u Bronksu zavrsio, nikako sve da postignem. Mislila sam kako cu sad imati vise vremena, a sve mi se cini imam ga manje.. Te postigni baste, pljevi, zaljevaj.. te postigni kancelariju (ah, ta birokracija).. te postigni nahraniti šefove mačke (otiš'o na odmor, pa ja upala u zamjenu da se druzim sa 3 mačora).. te postigni pijacu.. te postigni prezentacije o nutricionizmu pa se pripremi.. te demonstracije kuhanja pa kupi sve sto treba.. te vozi bicikl sa (cca) 50-oro djece (dio programa koji radi na tome da poveca svijest kod djece o fizickoj aktivnosti).. i tako nepostigni pisati na blogu...


No, da se vratim na srž... s obzirom da je sef otisao na odmor, dobila sam odrijesene ruke da poberem sve smokve koje rastu ispred njegove kuce!!!! koja cast!!!! nema veze sva ta strka, zbrka i jurnjava kad ja na kraju dana mogu da uberem svoje omiljeno voce (pored kupina!)..

S obzirom da pored silnog kuhanja koje sprovodim van kuce---u kuci nisam imala vremena nista specijalno spremiti (sem salate u koju sasjecakm sve sto imam u frizideru).. tako da ce dio smokava sacekati nadolazeci produzeni vikend da spremim nesto na sta sam bacila oko kod maslinke..

U medjuvremenu sam nesto smokvi poslagala na svoj omiljeni ovasni kolacic...

Sastojke i pripremu mozete pronaci na jednom od moji prethodnih postova:
Ovasni kolačići na kraju dodati polovice smokava!



--
ae!

2 comments:

  1. Ovu pesmu sam cula poslednji put kada sam imala 8 godina...Dragan Lakovic ok...a kako se zove onaj mladji koji je pevao pesmu pre njega..?

    ReplyDelete
  2. hehe, da malo sam za promjenu stavila djecje pjesmice.. pjesme ne idu po redu tako da ne znam koja je bila prije Lakoviceva, ali imas na dnu bloga popis pjesama, pa se mozda sjetis po imenu =)

    ReplyDelete