tag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post873303094036956394..comments2024-01-26T06:48:28.174-05:00Comments on Kutlačom po kazanu: Domaći marcipan | Homemade marzipanJovanka Baštovankahttp://www.blogger.com/profile/10147435115809332325noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-57350534237300872312012-10-19T17:23:50.848-04:002012-10-19T17:23:50.848-04:00spremi ga, stvarno je odlican! =)spremi ga, stvarno je odlican! =)Jovanka Baštovankahttps://www.blogger.com/profile/10147435115809332325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-58411463386337352812012-10-19T17:22:34.203-04:002012-10-19T17:22:34.203-04:00nikad ih vise necu potapati preko noci, em se teze...nikad ih vise necu potapati preko noci, em se teze ciste, em ako ih odmah ne iskoristis mozes da se pozdravis s njima..Jovanka Baštovankahttps://www.blogger.com/profile/10147435115809332325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-86692282448414045162012-10-19T08:41:24.840-04:002012-10-19T08:41:24.840-04:00ja uvijek bademe potopim u vreloj vodi, nisam nika...ja uvijek bademe potopim u vreloj vodi, nisam nikad natapala cijelu noć<br />domaći marcipan se spremam već duže napraviti, ali eto i meni stoji i čeka, tebi je super ispaoNinahttps://www.blogger.com/profile/08187234488295276272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-69700804119385625912012-10-18T15:48:07.430-04:002012-10-18T15:48:07.430-04:00Super ti je ispao i baš htedo reći to za vrelu vod...Super ti je ispao i baš htedo reći to za vrelu vodu i lako izlaženje ali vidim da si se i sama snašla, super!JA U KUHINJI...https://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-34846968217763762262012-10-18T09:49:38.867-04:002012-10-18T09:49:38.867-04:00na kraju krajeva se ipak sve isplatilo =)na kraju krajeva se ipak sve isplatilo =)Jovanka Baštovankahttps://www.blogger.com/profile/10147435115809332325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-73907080295518986272012-10-18T09:49:12.628-04:002012-10-18T09:49:12.628-04:00ma nista mi ne govori.. ja sam tu metodu procitala...ma nista mi ne govori.. ja sam tu metodu procitala kad sam pocela raditi domace bademovo mlijeko.. i svaki put bi mi skidanje ljuske oduzelu masu vremena.. ovo sa potapanjem u vrucu vodu je genijalno, kao sto kazes bademi sami iskacu! od sad cu uvijek koristiti taj metod! Jovanka Baštovankahttps://www.blogger.com/profile/10147435115809332325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-30111071974957010092012-10-18T03:47:03.668-04:002012-10-18T03:47:03.668-04:00I ja često pravim domaći marcipan. Žao mi je što s...I ja često pravim domaći marcipan. Žao mi je što si se tako namučila, ali drago mi je da si na kraju zadovoljna rezultatom...Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-13086266154810332782012-10-18T02:08:07.322-04:002012-10-18T02:08:07.322-04:00Evo lijepo je znati da se marcipan može napraviti ...Evo lijepo je znati da se marcipan može napraviti i sa smeđim šećerom. Što se skidanja kožice na bademima tiče, ja ih samo kratko (možda minutu - dvije) potopim u kipuću vodu i kad ga stisneš sam iskače van iz kožice. Nisam nikad čula za ovu metodu potapanja u vodu preko noći, a i na žalost vidiš da je tom metodom moguće upropastiti bademe.What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.com