tag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post143376868550638451..comments2024-01-26T06:48:28.174-05:00Comments on Kutlačom po kazanu: Pasta od tikvica // Zucchini pasta Jovanka Baštovankahttp://www.blogger.com/profile/10147435115809332325noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-45422885909732864242013-02-19T11:20:59.181-05:002013-02-19T11:20:59.181-05:00Kombinacija sastojaka mi je jako interesantna i si...Kombinacija sastojaka mi je jako interesantna i sigurno je dobro i ukusno ! Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-8481167339207826462013-02-17T05:13:33.518-05:002013-02-17T05:13:33.518-05:00Jako lepo igleda, ja jedva cekam prolece pa da poc...Jako lepo igleda, ja jedva cekam prolece pa da pocne povrce kod nas, inace tikvice su mi omiljene.<br />Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-3057977720044364222013-02-16T21:24:52.068-05:002013-02-16T21:24:52.068-05:00sigurno cu ih probati i sirove =) stvarno je ekstr...sigurno cu ih probati i sirove =) stvarno je ekstra ukusno! Jovanka Baštovankahttps://www.blogger.com/profile/10147435115809332325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-58718523788413209382013-02-16T20:28:40.355-05:002013-02-16T20:28:40.355-05:00Uljepšala si mi dan i usrećila me svojom glazbenom...Uljepšala si mi dan i usrećila me svojom glazbenom dobrodošlicom :) Hvala ti na tome!<br /><br />Recept za tikvice ću spremiti za vrijeme kad ih bude u mom vrtu. <br />Za sada mi je tvoja verzija privlačnija, ali ću proučiti Vegetarijankine recepte, pa možda u budućnosti isprobam i sirove.<br />Zezahttps://www.blogger.com/profile/07642074139769566262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905234315605134633.post-41533231638945790872013-02-16T18:01:23.919-05:002013-02-16T18:01:23.919-05:00odlicno.. samo mi malo šteta tih mikronutrijenata ...odlicno.. samo mi malo šteta tih mikronutrijenata što se kuvanjem unište.. I'm all for the sauted onions ali probaj i raw zucchini, "trik" je u tome da ih ostaviš 15ak+ minuta onako isečene i poprskane maslinovim uljemAnonymousnoreply@blogger.com